avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... necesitate autorizare alte activitati la o institutie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

necesitate autorizare alte activitati la o institutie de utilitate publica

sunt institutie de servicii publice(alimentare cu apa) si as dori sa mai prestez si alte activitati (necalificate),am un singur cod CAEN 3600-captare,tratare,distributie apa.
Pentru a presta si alte activitati este necesar la regulamentul meu de functionare sa adaug aceste activitati ,ca un act aditional si sa-l inaintez la ANRSC spre aprobare sau sa ma inregistrez la RC si cu alte coduri CAEN?
Cel mai recent răspuns: Ligia Tarcea , Avocat 11:04, 26 Aprilie 2010
trebuie sa autorizati si celelalte coduri la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vidanjare furnizare apa ,curatire canale VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Va rog sa-mi spuneti ce coduri Caen trebuie sa aiba o firma care intentioneaza sa furnizeze apa si sa intretina canalizarea dintr-o comuna /oras ? Ce ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu ne impune adaugarea cod caen 3600 flor077 flor077 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In urma unui control de la Garda de mediu la o societate al carei profil de activitate (comert cu ... (vezi toată discuția)