avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... poate fi complice un presedinte de asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

poate fi complice un presedinte de asociatie?

in cazul in care administratorul unei asociatii de proprietari delapideaza asociatia cu o anumiat suma,respectiv se dispune o expertiza contabila in cauza ,presedintele asociatiei poate fi complice desi nu are atrubutiuni de gestiune?pe motiv ca el semneaza toate actele?astept raspuns.merci!
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 22:16, 21 Martie 2007
Calitatea de complice nu are legatura cu atributiunile de serviciu.
Daca ar avea, ar i coautor.
Poate, la fel de bine, sa fie si instigator, adica depinde de cum s-au desfasurat treburile pe acolo..:)
si indiferent de calitatea pe care o are(instigator, complice, coautor) pedeapsa este aceeasi. INsa in functie de ce face fiecare se poate individualiza diferit(deci nu-i chiar obligatoriu sa aiba chiar aceeasi pedeapsa)
Cred insa ca adm ar putea fi vinovat macar de neglijenta in serviciu... daca nu mai mult
Nu prea cred ca e neglijenta in serviciu:">
...decat daca administratorul asociatiei e functionar public, desi ma cam indoiesc....:)
Administratorul asociatiei de proprietari este functionar public. Sigur! Am pe undeva o hotarare in acest sens
Daca o vrea cineva, am sa o caut si am s-o postez aici.

Alte discuții în legătură

Coautoratul la infractiunea de delapidare damon damon Buna...sunt student la drept si am o nelamurile pe care ii rog pe cei in domeniu sa ma lamureasca...la drept penal una din intrebarile de la examen a fost ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme in apartament schimba destinatia de locuinta? claudiuradoi claudiuradoi Buna seara. Sunt presedintele unei asociatii de locatari din Bucuresti. De curand m-am confruntat cu o problema legata de solicitarea unui proprietar de a ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc este functionar public? gabiilie776 gabiilie776 Administratorul unei asociatii de proprietari de apartamente este considerat functionar public? Dar presedintele asociatiei? (vezi toată discuția)