avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... poate fi complice un presedinte de asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

poate fi complice un presedinte de asociatie?

in cazul in care administratorul unei asociatii de proprietari delapideaza asociatia cu o anumiat suma,respectiv se dispune o expertiza contabila in cauza ,presedintele asociatiei poate fi complice desi nu are atrubutiuni de gestiune?pe motiv ca el semneaza toate actele?astept raspuns.merci!
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 22:16, 21 Martie 2007
Calitatea de complice nu are legatura cu atributiunile de serviciu.
Daca ar avea, ar i coautor.
Poate, la fel de bine, sa fie si instigator, adica depinde de cum s-au desfasurat treburile pe acolo..:)
si indiferent de calitatea pe care o are(instigator, complice, coautor) pedeapsa este aceeasi. INsa in functie de ce face fiecare se poate individualiza diferit(deci nu-i chiar obligatoriu sa aiba chiar aceeasi pedeapsa)
Cred insa ca adm ar putea fi vinovat macar de neglijenta in serviciu... daca nu mai mult
Nu prea cred ca e neglijenta in serviciu:">
...decat daca administratorul asociatiei e functionar public, desi ma cam indoiesc....:)
Administratorul asociatiei de proprietari este functionar public. Sigur! Am pe undeva o hotarare in acest sens
Daca o vrea cineva, am sa o caut si am s-o postez aici.

Alte discuții în legătură

Coautoratul la infractiunea de delapidare damon damon Buna...sunt student la drept si am o nelamurile pe care ii rog pe cei in domeniu sa ma lamureasca...la drept penal una din intrebarile de la examen a fost ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc este functionar public? gabiilie776 gabiilie776 Administratorul unei asociatii de proprietari de apartamente este considerat functionar public? Dar presedintele asociatiei? (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme in apartament schimba destinatia de locuinta? claudiuradoi claudiuradoi Buna seara. Sunt presedintele unei asociatii de locatari din Bucuresti. De curand m-am confruntat cu o problema legata de solicitarea unui proprietar de a ... (vezi toată discuția)