avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pagubiti Dacia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pagubiti Dacia

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu noutati legate despre despagubirea celor care au depus la C.E.C contravaloarea unui autoturism din productia interna, DACIA 1300, pana la 1 noiembrie 1990. Mentionez ca parintii mei au transferat banii la BRD.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 21:58, 2 Mai 2010
Depinde care este ultima noutate a dvs. Si pe mine ma interesaza subiectul...

Eu am una din ªedinţa Camerei Deputaţilor din 9 februarie 2010

33. Propunerea legislativă privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la CEC Bank înainte de anul 1990 şi şi-au transferat aceste depozite la BRD - Groupe Société Générale în anul 1991 în vederea achiziţionării de autoturisme DACIA.
Votul este deschis. Vă rog să votaţi.
Comisia propune respingerea.
216 voturi pentru, 12 voturi împotrivă şi o abţinere.

Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Darie Tudor, utilizator
Si pe mine ma intereseaza...
Pe criza asta, ma si miram sa se aloce bani pentru asa ceva....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la casa de economii si consemnatiuni c.e.c. - s.a. in vederea achizitionarii de autoturisme grigorasaddeco grigorasaddeco Despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme carnet ... (vezi toată discuția)
Hg privin despagubirea cetatenilor care si-au transferat banii de la cec la brd pentru autoturisme dacia 1300 sorina_dragota sorina_dragota [u]HG privin despagubirea cetatenilor care si-au transferat banii de la CEC la BRD pentru autoturisme DACIA 1300[/u] stie cineva cand apara sau daca a aparut ... (vezi toată discuția)
Ramburasari bani dacia lauramb lauramb Buna ziua, este foarte mediatizat faptul ca BRD va despagubii persoanele care au depus bani pt o Dacie..dar dupa 22.dec.89,ce se intampla cu cei care au platit ... (vezi toată discuția)