avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa fiscala

Angajatul este obligat sa faca dovada predarii fiselor fiscale tuturor angajatilor sau trebuie eliberate doar la cerere? Unde este reglementat acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 27 Aprilie 2010
OMEF nr. 2293/2007 mai stabileste faptul ca angajatorii vor inmana un exemplar al fisei fiscale odata cu definitivarea formelor de lichidare sau la incetarea raporturilor in baza carora au fost obtinute veniturile din salarii, in cazul persoanelor care inceteaza sa obtina venituri din salarii sau asimilate salariilor in timpul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale - predarea lor angajatilor Is99 Is99 Buna ziua, Spuneti-mi va rog, ca angajator, am obligatia de a preda fisele fiscale angajatilor care nu mai lucreaza in companie pana la o data limita ? ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala asadar27 asadar27 Buna ziua, Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)