avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere inchiriere (Legea nr. 114/1996)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere inchiriere (Legea nr. 114/1996)

buna ziua, am nevoie de un model de cerere pentru inchiriere a 2 camere aflate in incinta casei in care locuiesc, cele 2 camere fiind proprietatea mea.
Am 1 copil si locuim impreuna cu sotul in 2 camere fara dependinte, si am dori sa inchiriem cele 2 camere ramase libere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:48, 1 Mai 2010
nu inteleg de ce va trebuie o cerere de inchirieire. Daca asa cum ati spus casa este proprietatea dvs puteti face un contract de chirie pe celelalte camere.
Multumesc pentru raspuns,
de acord cu dvs. dar de la primarie ni s-a cerut o cerere si speram sa gasesc un model, un formular, pentru ca ni s-a recomandat sa specificam in cerere o referire la legea 114/1996 si din acest motiv nu stiu cum sa o formulez.

Legea nr 114/1996 prevede cadrul legal in limitele caruia se organizeaza si isi desfasoara activitatea proprietarii care domiciliaza in imobile continand parti proprietate privata si parti comune
In situatia dvs ,care sunteti proprietara exclusiva a spatiului cu destinatia de locuinta ,
dar care nu este constituita , nu face parte din asociatie de proprietari si nu se supune prevederilor Legii nr 114/1996,pe cale de consecinta ,va revine dreptul,ca in situatia in care intentionati sa inchiriati 2 camere ,pentru asigurarea si protejarea intereselor dvs,sa incheiati contract de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata minima locativa ContSters290800 ContSters290800 Exista o suprafata minima locativa/persoana cand se da un imobil(apartament) spre inchiriere? Unde gasesc informatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Legal, sau? daniotil daniotil Societatea cooperativa de consum la care activez a inchiriat unor persoane fizice in cadrul depozitelor en-gros , camere pentru locuit(mentionez ca acestea nu ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere persoana fizica magnifiq magnifiq Buna seara,ma puteti ajuta cu un model de contract de inchiriere(apartament)? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)