avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabil PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabil PFA

Buna ziua, sunt interesat sa colaborez cu un contabil pentru un PFA.Daca ma puteti ajuta astept un semn.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 22:51, 29 Aprilie 2010
Buna ziua,

eu sunt contabil si pot sa va ajut.
astept sa ma contactati in prima faza pe mail la adresa: simonamanole.aps@gmail.com, dupa care vom discuta si telefonic.
o zi buna!
Expert contabil-arrymarcu@yahoo.com-la dispozitia d-voastra
Cautati pe site-ul filialei CECCAR din orasul dvs. Acolo veti gasi toti contabilii autorizati si expertii contabili membrii CECCAR, din localitatea respectiva. Alegeti unul dintre acestia, incheiati contract, iar pentru onorariul pe care i-l veti plati, veti primi factura. Factura o puteti inregistra in contabilitate si o puteti deduce la calculul impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Examen acces stagiu expert contabil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori informatii despre examenul de acces la stagiu expert contabil din acest an , in principal materiale de studiu, eventual as vrea sa comunic cu alti ... (vezi toată discuția)
Expert contabil specializat pe asociații de proprietari. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Este posibil sa îmi trimită cineva pe adresa mea privată de e-mail, o lista cu Experți Contabili specializați pe Asociații de Proprietari , ... (vezi toată discuția)