avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferente de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferente de salarizare

Problema sta cam asa: diferente de salarizare intre angajatii consiliului judetean doar pentru ca apartin unor departament diferite. Cei de la Departamentele de Integrare Europeana, Urbanism, Juridic etc primesc alocatie pentru hrana si bani pentru imbracaminte, in timp ce cei de la Asistenta sociala nu au aceste drepturi. De ce? Cei de la asistenta sociala au dat in judecata Consiliul Judetean. Au sanse sa castige?
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 21:24, 5 Martie 2007
parerea mea este ca da ... au sanse de castig .
Nu inteleg atunci de ce nu li sau acodar aceste drepturi din start. Tot tambalaul asta cu judecata e cheltuiala de bani si timp. De la bugetul de stat bineinteles.
Nu li s-au dat pentru ca nu s-a vrut! pe atat de nelega, pe atat de simplu:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de hrana edelweiss67 edelweiss67 Buna ziua Am o mare rugaminte. Fiul meu are 11 ani, este inscris in invatamantul special la domiciliu (cls II-a) si as vrea sa depun cerere pentru alocatia de ... (vezi toată discuția)
Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu ces(cerinte ... Drim Drim Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu CES(cerinte educationale speciale - certificat de orientare școlară) Pe lângă alocațiile de hrana ... (vezi toată discuția)
Alocatia de plasament ALIOSA ALIOSA Copiii dati la asistentii matewrnali in regim de urgenta pe baza dispozitiei directorului DGASPC, nu primesc alocatia de plasament conform OUG 65/2014 ... (vezi toată discuția)