avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatie non profit- institutie publica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatie non profit- institutie publica

Buna ziua! Poate o asociatie nonprofit sa sponsorizeze o institutie publica in sensul de a-i moderniza acesteia sala de sport urmand ca in sala de sport sa isi desfasoare activitatile sportive si membrii acelei asociatii?
Ma refer la faptul ca este suficient un contract de sponsorizare? Nu conosc in detaliu prevederile si din acest motiv va solicit sprijinul!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:16, 30 Aprilie 2010
Faceti un contract de prestari servicii cu institutia respectiva, la care adugati ca valoarea investitiei este cedata proprietarului constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sume incasate la ong garleanu garleanu Va rog sa-mi spuneti ce sume se inregistreaza in contul 7312 la o asociatie sportiva nonprofit si ce documente stau la baza inregistrarii in ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong cu activitate online mariusnt mariusnt Buna ziua, As dori sa infintez o asociatie non profit care are drept scop sprijinirea copiilor cu o situatie materiala deficitara in vederea continuarii ... (vezi toată discuția)