avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cod CAEN 5210
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cod CAEN 5210

Buna ziua,

pentru infiintarea unui nou punct de lucru, avocatul imi sugereaza utilizarea codului CAEN 5210 - Depozitari.

Intrebarea mea este:
-acest cod contine si urmatoarele activitati: descarcare/incarcare, livrare, transport, vanzare cu amanuntul si en-gros, manipulare, etc, activitati pe care de altfel le estimez a fi existente in punctul respectiv de lucru.

De mentionat ca punctul de lucru existent are codul 4671, care mi se pare suficient de complet si complex.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 14:05, 28 Aprilie 2010
Exclus, acel cod nu contine activitatile: descarcare/incarcare, livrare, transport, vanzare cu amanuntul si en-gros, manipulare. Sunt coduri caen specifice pentru unele dintre ele, va sugerez doar la transport 4941 dar si vanzarea are alt cod caen, sunteti sfatuit gresit.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Profesional New Consult, Consilier juridic
Avocatul dumneavoastra, care va cunoaste afacerea inclusiv scriptic, este cel mai in masura sa va dea sfatul pertinent. Faptul ca va sugereaza si 5210 pe punctul de lucru mi se pare totusi, la prima vedere si fara sa va fii vazut actele ori sa va cunosc in detaliu afacerea, ca fiind pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Cod caen Can Can Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen: - comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)