pentru infiintarea unui nou punct de lucru, avocatul imi sugereaza utilizarea codului CAEN 5210 - Depozitari.
Intrebarea mea este:
-acest cod contine si urmatoarele activitati: descarcare/incarcare, livrare, transport, vanzare cu amanuntul si en-gros, manipulare, etc, activitati pe care de altfel le estimez a fi existente in punctul respectiv de lucru.
De mentionat ca punctul de lucru existent are codul 4671, care mi se pare suficient de complet si complex.
Exclus, acel cod nu contine activitatile: descarcare/incarcare, livrare, transport, vanzare cu amanuntul si en-gros, manipulare. Sunt coduri caen specifice pentru unele dintre ele, va sugerez doar la transport 4941 dar si vanzarea are alt cod caen, sunteti sfatuit gresit.
Avocatul dumneavoastra, care va cunoaste afacerea inclusiv scriptic, este cel mai in masura sa va dea sfatul pertinent. Faptul ca va sugereaza si 5210 pe punctul de lucru mi se pare totusi, la prima vedere si fara sa va fii vazut actele ori sa va cunosc in detaliu afacerea, ca fiind pertinent.
Cod caen
Can
Buna ziua!
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen:
- comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)