Buna ziua !
Am doua hotarari potrivnice in aceeasi cauza. Prima favorabila, a doua nefavorabila , pronuntata cu 7 zile mai tarziu , in acelasi proces,la alta judecatorie. In primul caz, ar fi putut fi invocata exceptia de necompetenta teritoriala, dar nu s-a facut ,deci a ramas definitiva . La a doua hotarare ,nefavorabila mie ,pronuntata de judecatoria "competenta teritorial"-(competenta relativa !) am facut recurs pentru nulitate (absoluta ) a documentului care a stat la baza procesului si , surprinzator, a fost respins ca nefondat. Intrebarea mea este:prin cererea de revizuire poate fi anulata prima hotarare,cea favorabila noua sau doar a doua ,asa cum scrie in cod de pr civ?? Are prioritate prima hotarare prin puterea lucrului judecat???
Va multumesc.
Veti face cerere de revizuire a celei de-a doua hotarari in temeiul art. 322 alin. 7.
Aveti grija sa nu treaca termenul de revizuire care este de o luna de la data pronuntarii ultimei hotarari.
Revizuire
bcory
Buna ziua,
As dori sa stiu cum ar arata o cerere depusa la instanta prin care solicit [b]transferul de competenta[/b] in rezolvarea spetei catre instanta ... (vezi toată discuția)