am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca am amenzi la primarie (nu datori la impozite)doar amenzi la legea circulatiei cei de la primarie imi pot elibera acest certificat?sau unde in lege ma pot interesa?va multumesc
Cine va spus ca pentru vinderea unei masini trebuie cazier judiciar?
Iti trebuie de la primarie, sectia taxe si impozite certificat fiscal din care sa rezulte ca nu ai datorii la bugetul de stat, adica ai impozitele achitate, atat.
Primaria nu elibereaza si nu o sa elibereze vreodata acte din care sa rezulta
ca s-a inceput sau nu urmarirea penala in vreun dosar.
Ei elibereaza acte cu situatia fiscala.
neurmarirea fiscala am gresit eu.deci daca am amenzi contraventionale ei sunt obligati sa imi elibereze acea foaie de neincepere a urmaririi fiscale?scuze de greseala
se numeste certificat de atestare fiscala necesar in momentul transferului dreptului de proproetate a autovehiculelor.
art. 113 cod procedura fiscala (5) Pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra clădirilor, terenurilor şi a mijloacelor de transport, contribuabilii trebuie să prezinte certificate de atestare fiscală prin care să se ateste achitarea tuturor obligaţiilor fiscale locale datorate autorităţii administraţiei publice locale pe a cărei rază se află înregistrat fiscal bunul ce se înstrăinează. Actele prin care se înstrăinează clădiri, terenuri, respectiv mijloace de transport, cu încălcarea prevederilor prezentului alineat, sunt nule de drept.