avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Magazin online de produse naturiste (din import) - PFA ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Magazin online de produse naturiste (din import) - PFA sau I.I.?

Pentru activitati de import produse naturiste (suplimente alimentare, vitamine, etc) si comercializarea lor in cadrul unui magazin electronic, se solicita vreun document de atestare a unei calificari? Daca da, ce anume poate constitui un astfel de document?

Care varianta de derulare a unei astfel de activitati este mai potrivita: PFA sau I.I? Daca are vreo importanta, mentionez ca toate produsele le-as importa de la acelasi distribuitor din strainatate si, in afara de vanzarea lor pe piata romaneasca, nu as avea alte activitati economice.

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu produse naturiste dianacorbeanu dianacorbeanu Buna, Am un magazin online (www.medicamente-plante.ro) pe care deocamdata am publicat diferite articole despre plante medicinale, terapii alternative etc. ... (vezi toată discuția)
Start-up in domeniul produselor naturiste SophieM SophieM Buna ziua, Imi doresc sa deschid un start-up in domeniul produselor naturiste si suplimentelor alimentare. Care este legislatia cu privire la ... (vezi toată discuția)