avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajat MAPN si PFA in acelasi timp?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajat MAPN si PFA in acelasi timp?

Buna ziua,

Un cadru militar, deci angajat al MAPN, poate efectua si activitati economice? Statut permite acest lucru? Poate avea ca forma de organizare un PFA prin intermediul caruia sa efectueze activitati gen scoala de soferi?
Multumesc!

Numai bine,
Laura Hutanu
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:41, 28 Aprilie 2010
Nu. Calitatea de cadru militar este incompatibila cu activitatile din afara serviciului. Statutul cadrelor militare precizeaza foarte clar acest lucru. Daca il cititi cu atentie va veti lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si cadru militar - incompatibilitate? Pop Ana Maria Pop Ana Maria Am si eu o intrebare: sunt cadru militar si mi-am deschis un pfa in domeniul calculatoarelor deoarece am un atestat in acest domeniu si presstez servicii dar ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari SERBAm1 SERBAm1 Un cadru militar activ poate ocupa un post de presedinte, remunerat, in cadrul asociatiei de proprietari a blocului ? (vezi toată discuția)
Angajare part time Lavinia15 Lavinia15 Buna ziua, Am o intrebare dac cineva lucreaza in Mapn poate sa se mai angajezi si in alt loc de munca Part time? Multumesc si astept raspuns (vezi toată discuția)