avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rugaminte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rugaminte

nu stiu daca locul cel mai potrivit pentru rezolvarea problemei mele este acest forum, insa cu permisiunea dumneavoastra, indraznesc: as dori sa infiintez o societate de brokeraj bancar, insa nu stiu nimic despre cadrul normativ care reglementeaza acest aspect!
in eventualitatea in care cineva stie cate ceva despre brokerajul bancar, astept cu nerabdare raspunsurile la adresa de e-mail carbasar@yahoo.com.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 19:57, 27 Ianuarie 2008
Va pot ajuta cu infiintarea societatii de brokeraj bancar.

Contactati-ma la liviu@goga.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Informatii biodiesel Visovan Emanuel Visovan Emanuel Buna ziua...As dorii sa import o cantitate mica de biodiesel pe care sa o vand insa nu stie nimeni sa imi zica care este acciza la biodiesel sau daca exista ... (vezi toată discuția)
Roba cj In Tribunalul Militar, mi s-a pus in vedere ca daca la un termen viitor ma mai prezint fara roba, voi fi invitata sa parasesc sala de judecata, in caz contrar ... (vezi toată discuția)