avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente studii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente studii

Buna ziua.As dori sa stiu,ce valabilitate in timp au adeverintele de absolvire,care tin loc de diploma?Ce consecinte poate avea faptul ca dupa 2 ani ,nu ai intrat in posesia diplomei?
Ce masuri pot lua autoritatile din cadrul institutiei publice in care ne desfasuram activitatea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 14:27, 29 Aprilie 2010
Adeverintele de absolvire a unor studii superioare ci examen de licenta (banuiesc eu ca la acestea va referiti :D ) au o valabilitate inscrisa de obicei in chiar cuprinsul lor, de 1 an de la emitere. In situatia depasirii acestui termen ar trebui sa cereti emiterea altora, pana la inmanarea diplomelor de licenta.
Autoritatile in care va desfasurati activiitatea va pot cere aducerea unor adeverinte valabile, cu riscul ca, in caz de neindeplinire a cerintei, sa nu va mai fie luate in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Documente studii lumi_ni_ta lumi_ni_ta Ce valabilitate in timp au adeverintele de absolvire studii,care tin locul diplomei? Ce consecinte poate avea lipsa diplomei la dosar? Multumesc (vezi toată discuția)
Diploma de licenta n-a fost eliberata - consecinte la locul de munca? the mark the mark Buna seara,au trecut 2 ani inca nu am primit diploma de licenta,(am absolvit USH nu e un secret ptr nimeni,scandalul a fost mediatizat incepand cu ... (vezi toată discuția)