avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice PARTICIPANTI LICITATIE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

PARTICIPANTI LICITATIE

stiti cumva la ce data s-a abrogat legea cu cel putin doi ofertanti la licitatiile deschise?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 13:46, 30 Aprilie 2010
Stiu ca, incepand cu data intrarii in vigoare a OUG34, a disparut prevederea cu 2 ofertanti. Cu mentiunea ca la art. 298/OUG34 se precizeaza : "Contractele in curs de executare si procedurile de atribuire in curs de desfasurare la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se definitiveaza pe baza prevederilor legale in vigoare la data initierii acestora".
Multumesc.Problema e ca autoritatea contractanta nu stie de abrogarea legii si a anulalat procedura ptr ca am fost singuri...
M-am lovit si eu de asta. Poate va ajuta:
In OUG 34 art.205 al.3
Respectarea termenelor prevazute la al.1 este facultativa (e vb de durata de stabilire a ofertei castigatoare)
..........
b) atunci cand contractul urmeaza sa fie incheiat cu un operator economic care a fost singurul ofertant la respectica procedura de atribuire si nu exista alti operatori economici implicati in procedura de atribuire
Contestati decizia, iar daca autoritatea daca este de buna credinta va anula hotararea de atribuire si va lua o alta corecta. Evident in conditiile in care oferta dvs. este conforma. Daca nu vrea sa revina asupra deciziei va rezolva problema CNSC-ul.
Eu va sfatuiesc sa contestati la CNSC.

Alte discuții în legătură

Achizitie publica ektcib ektcib la o licitatie care cuprindea proiectare si executie canalizare si drumuri la care criteriul de selectie era cea mai buna oferta dpdv economic, una din ... (vezi toată discuția)
Trimiterea de notificari din partea unui ofertant, inainte de finalizarea procedurii cristi_dristor cristi_dristor Buna ziua! Un ofertant inscris la o procedura de achizitii publica poate trimite notificari/ adrese Autoritatii Contractante (inainte de finalizarea evaluarii ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol 205 din og 34/2006 dyana33 dyana33 Art 205 alin (3) lit. b ......suna asa: (3) Respectarea termenelor prevazute la alin. (1) este facultativa in urmatoarele cazuri: b) atunci cand ... (vezi toată discuția)