avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie publica

la o licitatie care cuprindea proiectare si executie canalizare si drumuri la care criteriul de selectie era cea mai buna oferta dpdv economic, una din societatile participante a venit cu pretul maxim pt proiectare dar cu termen de 1 zi!!!ceea ce este aberant.nu se poate face un astfel de proiect intr-o zi. Ce pot sa fac in acest caz, tinand cont ca eu as fi pe locul 2 .
va rog un raspuns.
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 14:02, 26 Iunie 2009
Contestati rezultatul procedurii.
Faceti contestatie la CNSC. Aveti insa grija sa nu se prescrie termenul.
In conformitate cu documentatia de atribuire, criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Formulati constestatie la CNSC in termen de 5 zile de la data data comunicarii rezultatului procedurii.
contestatia la CNSC este singura solutie pt aceasta situatie
avand in vedere faptul ca nu a fost respectat criteriul de atribuire, respectiv oferta cu pretul cel mai mic
cu toate ca in ultima vreme am primit unele raspunsuri la contestatiile inaintate la CNSC, astfel incat ma intreb daca vb. despre aceeasi legislatie
bafta
:acute:
Contestatia se face respectand procedura, termenele, obiectul, argumentele in fapt si in drept ce trebuiesc dovedite cu inscrisuri, altfel exista mari sanse ca aceasta contestatie sa fie respinsa.

Alte discuții în legătură

Solicitare clarificari comunicare rezultat procedura ContSters229751 ContSters229751 Dupa comunicarea rezultatului procedurii poate furnizorul declarat necastigator sa solicite autoritatii contractante detaliile tehnice ale ofertei declarate ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut teodor82 teodor82 Buna ziua. In cazul in care oferta financiara pentru o licitatie este mai mica decat 85% din valoarea estimata a contractului, ofertantul care a inaintat-o ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedurã Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Vă solicit nişte sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Firma unde lucrez a participat la o licitaţiei deschisă, pentru atribuirea ... (vezi toată discuția)