avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare casa de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare casa de amanet

as dori niste informatii legat de capitalul social pentru o casa de amanet. Am citit ce s-a postat deja pe forum dar din cate am inteles eu, capitalul social este 200 lei ca si pentru orice srl.
O a doua problema ar fi daca este vreo contracdictie intre a avea si o alta firma unde sunt asociata si cea care vreau sa o deschid ca si casa de amanet.

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 08:08, 30 Aprilie 2010
1. Capitalul social poate fi de 200 lei.
2. Puteti infiinta o asemena societate, chiar daca mai sunteti asociata/actionara la alte societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare casa de amanet/exchange MicutuCristian MicutuCristian Buna seara , as dori si eu niste informatii in legatura cu înființarea unei case de Amanet/Exchange (auto telefoane aur etc.),cum trebuie procedat , m-am ... (vezi toată discuția)
Help-raport de evaluare anasm anasm Vreau sa infiintez un SRL si sa aduc aport in natura imobile.Pentru asta este nevoie de un raport de evaluare.Imi aleg eu evaluatorul sau il numeste ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)