Hotararea se va redacta, o veti primi la domiciliu. Asteptati sa treaca termenul de recurs, si in cazul in care Politia nu face recurs, mergeti sa legalizati hotararea si va duceti cu ea la Politie si la Administratia Financiara.
Buna ziua !
Cu hotararea definitiva si irevocabila va prezentati la politia rutiera ce v- a aplicat sanctiunea, aceasta fiind obligata sa o desfiinteze si sa va repuna in situatia anterioara( restituirea permisului de conducere ).
Cu stima !
In cazul admiterii unei contestatii impotriva unui proces- verbal de contraventie, prin dispozitiv instanta dispune anularea acestuia si exonerarea petentului de sanctiunile dispuse prin acesta.Hotararea obtinuta este atacabila cu recurs in termen de 15 zile de la data comunicarii, iar in cazul in care nu se declara recurs sau se declara si se respinge recursul, va ramane definitiva si irevocabila hotararea de la instanta de la fond, astfel ca este necesara doar legalizarea cu aceasta mentiune si apoi ridicarea de catre dvs. a permisului.
Suspendare permis
faleza
am dus permisul la politie in vederea suspendarii,si mi-au dat inca 30 de zile pentru ca am depasit termenul de 15 zile de la data procesului desi in ziua in ... (vezi toată discuția)