avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale in ce conditii pot fi infiintate sc noi cu patroni mai ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

in ce conditii pot fi infiintate sc noi cu patroni mai tineri de 28 ani

in ce conditii pot fi infiintate sc noi cu patroni mai tineri de 28 ani. legislatie si tot ce poate sa ma ajute .va multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:34, 2 Mai 2010
pai nu cred ca sunt conditi anume dar este sigur ca sunteti scutit sa platiti tace si impozite pe timp de 3 anii si orice taxa pentru firma
Nu sunt facilitati fiscale. Doar daca sunteti student nu platiti taxele de infiintare.
Gasiti suficienta informatie despre infiintarea unei SC pe site www.onrc.ro

Varsta nu are nicio importanta.
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Infiintare societate - student lylyan lylyan Buna ziua Student isi infiinteaza societate. Unde si care sunt pasii pentru a obtine facilitati, si care sunt acestea Ex: beneficiaza de scutiri de impozit ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)