avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Contorizarea numarului de mesaje in forum sta pe loc
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Contorizarea numarului de mesaje in forum sta pe loc

Asa cum am semnalat in aceasta dimineata si la rubrica modificari, desi continui sa raspund in forum , pe pagina consultantilor contorizarea raspunsurilor sta pe loc.Astfel, desi daca verificam paginile cu totalul raspunsurilor efective date de catre mine se poate lesne observa ca acestea sunt de 71 a cate 8 raspunsuri pe pagina, totusi in continuare in dreptul meu contorizarea a ramas la 525.Diferenta practic era la orele diminetii dupa verificari de la 525 la 561 asa cum d-ul Alin Popescu mi-a raspuns ( practic pe pagina 71 aveam un raspuns) deci total 561.
Aceasta stationare am observat-o abia ieri in mod clar, deoarece desi am dat 14 raspunsuri in forum, contorizarea nu s-a miscat din loc.
Rog si pe ceilalti consultanti sa verifice aspectul semnalat de catre mine, pentru a se verifica daca este doar o problema care apare doar la unii dintre noi sau una generalizata.
Si colega noastra Crisv a semnalat aceesi problema.
Deci pentru a fi mai explicita- pe pagina consultantilor -la rubrica mesaje in forum contorul meu arata 525 , iar la pagina personala la rubrica statistici mesaje in forum la aceasta ora contorul arata 564 mesaje.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:38, 1 Mai 2010
si cum verificam mesajele daca s-au contorizat sau nu? inseamna ca acesta este motivul pt care nimeni nu mai are 10. ...saaaau ca pe vremea bunicilor, cand erau la scoala in cursul superior (liceu), numai profesorul stia de 10, pt elevi incepea numerotarea de la 9 in jos. probabil ca numai adminii au voie la nota maxima si e si normal, nu sunt ei mentorii forumului, taticii avocatnet-ului?!!!:)):)):))
Buna ziua,

Nu inteleg de ce ati mai deschis un alt topic pentru acelasi subiect, la care v-am raspuns inca de dimineata:

www.avocatnet.ro/content/for...

@avokitten: colegul meu pianistul a explicat inca de ieri problema rating-ului:
www.avocatnet.ro/content/for...

O zi frumoasa in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)