Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma inscriu la o facultate de drept forma ID si as vrea sa cer un sfat , celor care au cunostinta de cele doua universitati: Spiru Haret si Lucian Blaga...care este mai buna, in sensul seriozitatii si cursurilor serioase?
si Sorbona sa fie ... Cu Dreptul la ID nu ai mari sanse pt. a profesa ... Sanse de a excela in profesie .. sunt si mai putine...
PS: la Spiru Haret o sa ai numai note de 8,9 si 10 dar o sa vezi ca nu o sa te ajute deloc. Astia au o singura carte in care au comprimat toate materiile ..
...dintre doua rele, alegi raul cel mai mic, poa' fi o explicatiune:D
Alte discuții în legătură
Examen magistratura
Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta
aragorn23
Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)