avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Doar un sfat....
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Doar un sfat....

Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma inscriu la o facultate de drept forma ID si as vrea sa cer un sfat , celor care au cunostinta de cele doua universitati: Spiru Haret si Lucian Blaga...care este mai buna, in sensul seriozitatii si cursurilor serioase?
Cel mai recent răspuns: anychca , utilizator 17:37, 20 Aprilie 2007

si Sorbona sa fie ... Cu Dreptul la ID nu ai mari sanse pt. a profesa ... Sanse de a excela in profesie .. sunt si mai putine...
PS: la Spiru Haret o sa ai numai note de 8,9 si 10 dar o sa vezi ca nu o sa te ajute deloc. Astia au o singura carte in care au comprimat toate materiile ..

Si.. ai dreptate .. Ai ales o sectiune gresita ..
Spiru Haret.
eu zic....Spiru Haret....
Spiru Haret, Spiru Haret...#-o dar de ce nu va argumentati si raspunsul?
...dintre doua rele, alegi raul cel mai mic, poa' fi o explicatiune:D

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)