mariana crisan a scris:
Buna seara,
Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din aceasta luna am fost retrogradata, la invatator. Am pierdut la salar destul de mult ~350 lei . Am absolvit in 2008 psihologia . Am diploma , dar nici nu e valabila , nici anulata . Inspectoratul nu semneaza statele de salarii , dupa ce in toamna am fost incadrate corect , adica prof.
In legea 912/2005 Universitatea e acreditata, sectia inem. Peste 4 ani -2009 Ministerul isi aminteste ca Spiru nu are acreditare la ID si pune in aplicare Legea 10/2009(cred ) si o aplica retro din 2008. E un razboi interminabil ! Aceasta situatie nu e la fel in toata tara .Eu si colegele mele suntem de la Cluj si de 1 1/2 an traim zilnic aceasata mizerie . Noi am fost de buna credinta , ne-am perfectionat , am studiat si am ajuns bataie de joc, si ne e rusine de Universitatea pe care am facut-o . Multumesc !!
Iata o problema care ma depaseste ca intelegere.
A fi profesor este cu totul si cu totul diferit de a fi invatator. Cu adica sa fi RETROGRADAT ca invatator?
Scoala s-a modificat in asa fel incat gradele profesionale sunt : invatator, profesor . si probabil ca urmatorul grad este director?