avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta facultate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta facultate

Buna ziua!
Am o mare nedumerire.Am terminat vestita de-acum Spiru Haret si am probleme in a-mi transforma postul .Tot spun ca ID-ul reprezinta o problema.Poate sa-mi spuna cineva ce problema reprezinta acest ID? Rog a va abtine din evaluari cantitative si calitative..........pricepe cine intelege....
Cel mai recent răspuns: kaliteea , utilizator 22:10, 2 Decembrie 2009
Care este problema propriu-zis?
Problema n-o inteleg nici eu :). Cand depun cerere pentru transformarea postului incep sicanele.Intai ca e o problema cu absolventii de ID.Care-i problema nu inteleg.In baza acestui "text" sunt refuzat in mod constant.M-au trimis la minister sa echilalez diploma si de-acolo mi-au rasp[uns ca daca am terminat la zi e ok,altfel am probleme.Daca nu exista o lege,hotarare sau ce-o fi prin care o diploma e anulata de ce tot se agata de aceasta "problema" pe care o invoca.Unde sta scris ca daca am absolvit ID-ul la Spiru nu imisunt recunoscute studiile?
In 2006 cand m-am incsris exista ORDINUL 3404 emis de ministrul Hardau si unde nu face vorbire de acreditarea formei de studiu,respectic id,fr ci doar sa existe profilul acreditat sau in curs de acreditare si in baza lui se pot organiza ID si FR.NU face vorbire de locatie ci doar de specializare.
Nu mi-i clar de ce sunt refuzat,unde scrie negru pe alb ca diploma(adeverinta) mea e nula
Am uitat sa multumesc pentru atentia acordata problemei mele :)
Aceasta "problema" a aparut ca urmare a scandalului iscat in jurul acestei facultati si a acestei forme de invatamant (ma refer la ID).
Din cate cunosc, facultatea a aparut iar pe ordinul ministrului, deci la nivel national si oficial problema este rezolvata.

Faptul ca sunteti supus la aceste sicane mai inseamna si ca cineva nu doreste sa faca modificarea de post. POate ca nu este o problema legata de persoana dvs ci pur si simplu se tergiverseaza chestiunea.

:offtopic:
Tergiversare la care sunt supusi acum toti cei care solicita fie o indemnizatie de somaj sau o iesire la pensie anticipata (si ptr care au nascocit acum tot felul de acte si de adeverinte si de alte prostii), fie ca in cazul dvs o transformare de post.

Nu pot decat sa va urez rabdare si tutun!
Singura tergiversare se refera strict la forma de invatamant absolvita! Nu inteleg de ce imi tot spun ca e o problema atata timp cat nu exista un act care sa anuleze aceste diplome si care sa anuleze "retroactiv"actele tuturor absolventilor acestei forme de invatamant!
Rabdarea s-a cam epuizat,de tutun m-am lasat acum 13 ani.......mi-as dori sa aflu cum pot actiona in instanta si pe cine,nu cunosc acest mecanism si daca tot sunt oameni care se pricep la asa ceva de ce sa nu profit si eu
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
doru_1, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Licentiati cu diplome nerecunoscute.. kitty_mnk1985 kitty_mnk1985 In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de ... (vezi toată discuția)