avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... licentiati cu diplome nerecunoscute..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

licentiati cu diplome nerecunoscute..

In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de invatamant la distanta. Mi-am dat licenta si acum sunt stupefiata caci diploma pe care o voi ridica nu va avea nici o valoare.Domnul Dumitru Miron, secretarul de stat din Ministerul Educatiei responsabil pentru invatamantul superior, a declarat ca "studentii care s-au inscris in anul 2005 sau 2006 la specializari necertificate, dupa hotarareade guvern din 2004, au o problema. Daca te inscrii la un program de studii necertificat, nu devii student potrivit legii. Absolventii nu au o problema, pentru ca cei care au terminat deja erau sub alte reglementari.". Si acum eu nu stiu in ce "oala" ma aflu..daca am aceeasi problema ca toti studentii la ID de dupa hotatrarea de guvern sau daca diploma este legala pentru ca eram deja studenta cand s-au schimbat regulile..Iar in caz ca ma incadrez in prima varianta, ce se poate face? Cum putem rezolva, eu si miile de studenti in aceeasi situatie, aceasta problema?
Aaa, si inca ceva: cum e posibil sa i se permita acestei Universitati sa comita atatea ilegalitati si sa insele atatea persoane?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:14, 26 Ianuarie 2009
Va puteti transfera la o facultate acreditata ....
Ma pot transfera la o facultate acreditata? Ce sa fac la o alta facultatea acum, dupa ce am terminat? Probabil ca nu ati citit cu atentie mesajul....Si totusi e o problema grava pentru ca in situatia aceasta sunt mii de studenti din intreaga tara, si ma asteptam la un raspuns mai elaborat si mai concret, avand in vedere ca se intampla si alte nereguli la aceasta Universitate....ma rog...:stunned:
Cred ca am citit foarte bine mesajul dvs ...
1. Cunosc cazuri in care cei care si-au dorit ca diploma lor sa fie recunoscuta s-au inscris in ultimul an la o Universitate acreditata (erai absolventi de ID de la Spiru Haret).
2. Pentru nereguli savarsite de catre conducerea acestei Universitati, aveti posibilitatea sa va adresati Ministerului invatamantului sau CNEAA - ului.

P.S.
Referitor la facultatile particulare, citez din ce a spus la un curs de Drept civil , regretatul prof.univ.dr. Gheorghe Beleiu, si anume : inainte de a va inscrie la o astfel de facultate, trebuie sa stiti dinainte care sunt avantajele sau dezavantajele cursurilor absolvite la o astfel de facultate.
elis a scris:


" inainte de a va inscrie la o astfel de facultate, trebuie sa stiti dinainte care sunt avantajele sau dezavantajele cursurilor absolvite la o astfel de facultate"



Foarte bine spus...
:offtopic:
Reiterez ideea : am spus ca citez cele spuse de regretatul prof.univ.dr. Gheorghe Beleiu la un curs de Drept civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)