avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SPIRU HARET
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SPIRU HARET

...s-a rezolvat :D

Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2008
aNdreiD, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 8 Februarie 2008
Daca vrei sa fi 100% sigur dai licenta la o facultate de stat.
eu sunt la spiruharet anul patru la sediul din slobozia,jud.ialomita.Sunt la ID la limbi si literaturi straine,engleza-spaniola.In vara dau licenta si am auzit ca ar fi dar nu ar fi recunoscuta diploma mea!In caz ca nu este recunoscuta,atata timp cat mie mi s-a spus ca este o facultate acreditata..ce masuri pot lua eu in calitate de student inpotriva lor?Am vreun drept sa fac plangere?sau daca nu ce pot face pentru ca am pierdut ani si bani pe nimic practic cand puteam sa fac alta facultate.Va rog sa-mi raspunde-ti pentru ca sunt foarte multi in situatia mea!
Pe site-ul Universitatii spiru Haret exista un comunicat al conducerii universitatii cu privire la studentii de la ID. Dupa cate cunosc eu (posibil sa ma insel) sunt prea putine universitati acreditate pentru cursuri ID.
asta stiam dar in caz ca nu e acreditata si ne duce cu vorba pana la sfarsit cand se pare ca vom afla ca de fapt diploma noastra nu are nici o valoare,eu personal sau impreuna cu colegii mei nu putem lua nici o masura legala contra lor ?pentru ca practic ne-au inselat!ne-au luat banii patru ani pentru ce?ca sa pierdem si bani si timp?!Eu asta vreau sa stiu daca noi studentii avem dreptul sa facem o plangere sau ceva prin care facultatea sa ne despagubeasca pentru banii pierduti aiurea,pentru o hartie nevalida!
Puteti solicita sa dati licenta la o facultae acreditata sau va puteti transfera la alta facultate acreditata.
Aveti dreptul sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Licenta iulie 2009 spiru haret Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la noua HG 749/2009 , hotarare care elimina din lista universitatilor acreditata UNIVERSITATEA SPIRU HARET. Am ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)