Buna ziua!
Am o mare nedumerire.Am terminat vestita de-acum Spiru Haret si am probleme in a-mi transforma postul .Tot spun ca ID-ul reprezinta o problema.Poate sa-mi spuna cineva ce problema reprezinta acest ID? Rog a va abtine din evaluari cantitative si calitative..........pricepe cine intelege....
Angajatorul isi rezerva dreptul de a impune anumite conditii pentru ocuparea unui post: anume nivel de experienta, anume pregatire, anume studii. poate solicita ca aceste studii sa fie facute la zi sau nu. In cazul dvs probabil ca este o conditie ca postul sa fie ocupat de o persoana care are terminate studiile la zi.
Pentru unii angajatori conteaza probabil mai mult o hartie decat ceea ce stie angajatul sa faca.
Am urmarit discutia dvs.....interesanta. Daca aveti o adeverinta sau diploma cu antetul Ministerului Educatiei nu este o problema. Daca pe adeverinta scrie doar USH...atunci este posibil ca angajatorul sa fie rezervat.
Forma de invatamant "ID", exista acreditata si/sau autorizata si la ASE Bucuresti, de exemplu sau la alte Universitati de stat fara a exista nici o problema. Sunt acreditate sau autorizate specializarile, formele de invatamant si locatiile unde se desfasoara cursurile ID.(Adica la ID se desfasoara si cursuri 2-3 zile pe saptamana sau modular depinde de orarul stabilit de facultate). Dar asta e o alta discutie...
Schimbarea incadrarii-respectiv pe studii superioare- nu deriva automat in urma absolvirii unei forme de invatamant superior, fie ea si super acreditata.
Postul pe care il detineti in prezent poate nu presupune nivel de studii superioare (conform codului COR de ex.). Atunci angajatorul, nu este obligat sa va incadreze pe acest nivel.