avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... 1 mai
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

1 mai

imi face placere aceasta zi pentru ca-mi trezeste multe amintiri...de minivacanta ....la litoralul nostru:D
eram student, fara un "chior", cu trei conserve si cu nasu'....iar cazarea era pe unde se putea:D
eram o 'gasca' de nebuni, baieti si fete, inconstienti as zice, azi, insa asa fara un 'chior' ne prapadeam de ras, ne amuzam si destrabalam in ultimul hal...
o ciorba uneori era un lux, insa aveam parte din belsug de dans, de sex si cateodata de batai:D

voua??

mai precizez ceva / bursa de gradul doi era 675-680 lei iar cantina si caminul 615-625 lei...functie de luna...cu mare lucru nu ramaneam:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
ContSters141118, utilizator
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 17:11, 2 Mai 2010

Buna ziua!
In cazul meu, la toate cele de mai sus, este o dubla sarbatoare azi fiind si ziua mea de nastere.
Urez pe aceasta cale tuturor care-si sarbatoresc azi ziua de nastere un sincer ,,La multi ani!"
:vishenka:
bravo:D La multi ani! si va salut:D
wiliilie a scris:

Buna ziua!
In cazul meu, la toate cele de mai sus, este o dubla sarbatoare azi fiind si ziua mea de nastere.
Urez pe aceasta cale tuturor care-si sarbatoresc azi ziua de nastere un sincer ,,La multi ani!"
:vishenka:

La multi ani de multe, multe ori !:luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
ContSters109653, utilizator
LA MULTI ANI>>:vishenka:
MUlt noroc si sanatate..
si fetele faceau armata:D

Alte discuții în legătură

La multi ani! @tudorvaleriu Gabriela  Pintea Gabriela Pintea [u]Singura, dar trista[/u] :) I-am dedicat si melodii, I-as scrie chiar si poezii, Insa, ca orisice barbat, De ziua lui la... meci a stat. (Iar ... (vezi toată discuția)
La multi ani ! de mos nicolae ContSters179589 ContSters179589 [b]La multi Ani![/b] La multi ani,Doamnelor si Domnilor care poarta numele Sfint de Nicolae. Sanatate,bucurii,prosperitate... :vishenka: [b]La multi ... (vezi toată discuția)
1 decembrie - la multi ani! Mariana Trufin Mariana Trufin Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va doresc un viitor prosper si multa sanatate. (vezi toată discuția)