avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributia la FNUASS conform legii 95/2006
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributia la FNUASS conform legii 95/2006

Aceasta contributie la sanatate calculata asupra veniturilor impozabile , nu tine cont de faptul ca in aceea perioada indeplinesc conditia de asigurat avand o pensie de handicap
Mentionez ca am un PFA.
Nu inteleg de ce trebuie sa platesc .

Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:58, 3 Mai 2010
veniturile din activitati independente PFA nu sunt scutite de contributia la FNUASS , orice venit e impozabil la sanatate asa cum este prevazut si in legea 95/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contributii obligatorii atepelus atepelus Ce contributii sunt obligatorii?-sanatate/somaj/pensie/etc Multumesc! (vezi toată discuția)
Cotizatia cas de ce este obligatorie? onicris onicris Buna ziua! Ma intereseaza ce posibilitate am sa nu mai cotizez la casa de sanatate. Ca angajat , e obligat angajatorul sa opreasca si sa plateasca, e clar. ... (vezi toată discuția)
Contributie cass iulius dogan iulius dogan Buna ziua, Sunt un PFA inregistrat in iunie 2009 si am platit 5.5% CASS + 0.85% CM din venitul estimat pentru 2009. Pe langa venitul realizat pe PFA mai am ... (vezi toată discuția)