avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminarul: Contractul individual de munca-Ghid Practic
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminarul: Contractul individual de munca-Ghid Practic

Avocatnet.ro organizeaza pe 26 Mai, seminarul “Contractul individual de munca-ghid practic – Editia 2010” (seminar acreditat si recunoscut de I.N.P.P.A), eveniment ce va aduce in discutie controversele legate de acest tip de contract. Pentru ca suntem principala sursa online de cunoastere a informatiilor specializate din mediul juridic si economic, vrem sa oferim tuturor un seminar interactiv, in care fiecare participant va avea posibilitatea sa afle raspunsuri la cele mai dificile intrebari, direct de la specialisti.

Astfel, am ales ca acest eveniment sa fie sustinut de cei mai buni in domeniu: Mrilena Balabuti (Lector pe legislatia muncii, Sef birou legislatie-Contencios la ITM),
Drd. Ana Cioriciu Stefanescu (Doctorand in drept-specializarea dreptul muncii),
Eduard Nicolau (Specialist Inspectia Muncii).

Dintre subiectele ce vor fii aduse in discutie, amintim:
• Drepturile si obligatiile salariatilor aflati in somaj tehnic
• Renegocierea salariilor dupa evaluarea profesionala a salariatilor in cazul reorganizarii activitatii angajatorului
• Concedierea si ramurile ei
• Munca romanilor in strainatate
• Munca cetatenilor uniunii Europeene in Romania
• Contractul de ucenicie
• Informarea si consultarea in cadrul raporturilor de munca

Evenimentul va avea loc Miercuri, 26 Mai 2010, incepand cu orele 09:00, la Grand Hotel Continental, Bucuresti.

Costul per participant este de 450 RON + TVA, pentru participantii care se inscriu pana la data de 01 Mai 2010 si 550 RON + TVA, pentru participantii care se inscriu dupa data de 01 Mai 2010 si include accesul la toate prezentarile incluse in program, suportul de curs, materiale promotionale, pauzele de cafea si gustarile.

Pentru mai multe detalii si pentru accesarea formularului de inscriere vizitati www.seminariileavocatnet.ro/...

Alte discuții în legătură

Seminar: insolventa si mijloacele de preventie mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza in data de 03 Iunie 2010 seminarul “Insolventa si mijloacele de preventie” ce isi propune sa prezinte aspecte legate de ... (vezi toată discuția)
Galati - seminar avocatnet.ro in 19 septembrie Alin Popescu Alin Popescu Pentru cei interesati, Avocatnet.ro organizeaza in 19 septembrie 2009, la Galati, seminarul cu tema \"Contractul Individual de Munca - Ghid ... (vezi toată discuția)
Seminar avocatnet.ro - procedura insolventei si recuperarea de creante. ghid practic si solutii juridice Admin Admin [b]Taxa de participare:[/b] - 400 de lei + TVA/participant - pentru participantii care se inscriu pana la data de 01 mai 2009. - 575 de lei + TVA/participant ... (vezi toată discuția)