avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminar: Insolventa si mijloacele de preventie
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminar: Insolventa si mijloacele de preventie

Avocatnet.ro organizeaza in data de 03 Iunie 2010 seminarul “Insolventa si mijloacele de preventie” ce isi propune sa prezinte aspecte legate de preventia insolventei, dar si posibile solutii pentru o astfel de situatie. Evenimentul are ca scop discutia libera intre lectori si participanti, interactivitatea, precum si gasirea de solutii la probleme practice.

Seminar acreditat de INPPA.

Se vor aborda subiecte de actualitate precum:
- Preventia insolventei
- Insolventa ca solutie
- Reorganizarea

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Continental, situat pe Calea Victoriei, nr. 56.

Seminarul se adreseaza persoanelor care au nevoie de mai multe informatii despre insolventa in general, concordatul preventiv, mandatul ad-hoc.

Vorbitorii seminarului sunt:
Lorena Stoian - Avocat Partner, SCPA Deleanu Vasile - Avocati
Laura Nicole Gradinescu – DLA Piper Romania
Andrei - Valentin Cionca – Casa de Insolventa Transilvania

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.seminariileavocatnet.ro

Alte discuții în legătură

Seminar avocatnet.ro - procedura insolventei si recuperarea de creante. ghid practic si solutii juridice Admin Admin [b]Taxa de participare:[/b] - 400 de lei + TVA/participant - pentru participantii care se inscriu pana la data de 01 mai 2009. - 575 de lei + TVA/participant ... (vezi toată discuția)
Seminarul: contractul individual de munca-ghid practic mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza pe 26 Mai, seminarul “Contractul individual de munca-ghid practic – Editia 2010” (seminar acreditat si recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate castiga un proces cu banca ContSters123067 ContSters123067 NVT, profesor de istorie, a actionat in judecata banca la care avea un credit pe motiv dobanda a fost marita discretinar, invocandu-se conditiile pietei. ... (vezi toată discuția)