avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... vreau si eu sa fiu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

vreau si eu sa fiu avocat

sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept"ovidius" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre materii..si..nici cum functioneaza "piata avocaturii" scriu aiaci pentru a cere sfaturi..fac bine daca intru la drept..sau...mai bine...nu...(nu sunt bogata deloc:))) vreau la drept pt ca ma fascineaza femeile in robe si elegante,stilate,cu un vocabular elevat si bineinteles puternice.Eu intr`o avocata vad o femeie independenta.
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 14:06, 19 Mai 2010
Hei ... este de apreciat ca, in zilele noastre si in societatea actuala, ai puterea si vointa de a face studii superioare. Felicitari!
Sunt putine tinere care gandesc inca de la varsta ta despre independenta financiara pe care ti-o poate da o posibila cariera. Bravo, gandesti in perspectiva !
Si eu sunt din Cta, te sfatuiesc sa tragi tare la bac, sa iei nota bunicica. Apoi Ovidiusu te asteapta pe plan local !!!
Despre materii si ce urmeaza in facultate putem vb mai multe, imi dai un mesaj privat cu mailul tau si tinem legatura. O sa-ti povestesc eu care-i treaba cu Dreptu, si daca ai nevoie de ceva cursuri, carti, se rezolva.
Nu trebuie mie in mie sa ai bani ca sa faci cariera, trebuie doar sa vrei cu adevarat si sa fi dispusa la "n+1" sacrificii pentru a atinge performanta de a ajunge "mare" .
Bafta la BAC !
boonik_4_all@yahoo.com este id`ul meu.mi`ar face placere sa vorbiom mai multe
Ti-am dat un add.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Merita sa devii avocat? ContSters168178 ContSters168178 Buna,am fost si eu proaspat admisa la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca merita sa merg in continuare sau nu.Sunt foarte pasionata de tot ceea ce tine ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)