avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Metoda legala de trimitere contraventie nesemnata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Metoda legala de trimitere contraventie nesemnata

Care este metoda legala de trimitere a unei contraventii de circulatie care nu a fost semnata de primire de catre mine?
Cel mai recent răspuns: soli , utilizator 13:08, 5 Mai 2010
Prin corespondenta,cu mandat de confirmare primire
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
ynocentta, utilizator
Postasul a aruncat o hartie (aviz) de ridicare recomandata (banuiesc ca este amenda).
Hartia este indescifrabila deoarece cutia postala este pe gard si ploaia a udat hartiuta.
Ce fac in aceasta situatie?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalităţi de trimitere a citaţiei la domiciliu elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să-mi spuneţi cum se trimit citaţiile la domiciliu (pentru un proces), prin formula simpla, în care se pun la cutia de scrisori, ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)