avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru judiciar

Buna ziua. As avea si eu o intrebare, daca poate cineva sa imi raspunda. Am facut cerere in instanta, prin care am solicitat sa oblige Administratia Finantelor Publice Tg. Mures sa-mi restituie suma de 3005 lei reprezentand taxa de poluare pe care a trebuit sa o platesc conform Legii nr. 50/2008, pentru inmatricularea unui autovehicul pe care l-am cumparat din Germania. Inca nu am predat cererea de chemare in judecata, dar, intrebarea ar fi: cat trebuie sa platesc taxa de timbru judiciar ?. Multumesc si apreciez daca cineva ar putea sa ma ajute.: luck:
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 09:30, 6 Mai 2010
mai sunt si mici secrete profesionale . legea taxei de timbru a fost publicata in monitorul oficial
37 lei + 8% pentru ce depăşeşte 388 lei
raspuns gresit
4 lei
vezi taxele in materie de contencios administrativ :)

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare Gabriella28 Gabriella28 Buna ziua!Fratele meu are o masina E2 de inmatriculat, cumparata din Germania. Conform deciziei de calcul eliberat de ANAF, a platit 1764 lei taxa poluare. ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare danasorescu danasorescu Buna ziua,locuiesc in Bucuresti,am cumparat in luna mai 2010 un autoturism ford la mana a doua,adus din Germania si inmatriculat pentru prima data in ... (vezi toată discuția)