avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cadrul legislativ aferent subventiilor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cadrul legislativ aferent subventiilor

Avand in vedere ca la nivelul programului POSDRU 2007-2013, una din problemele beneficiarilor este cea a subventiilor si burselor, pentru care au angajate sume in buget inca de la redactarea cererii de finatare, va rog sa-mi precizati cadrul legislativ, aferent subventiilor si burselor, modul de acordare , suma minima / suma maxima, precum si modalitatea de impunere a cestora.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Subventii - impozitele pentru cursanti posdru busubianca busubianca Bună ziua, Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns la întrebarea: Subvențiile acordate în bani cursanților care au efectuat cursuri de ... (vezi toată discuția)
Comisia invita cercetatorii sa depuna candidaturi pentru burse in valoare totala de 227 milioane euro Daniela Bolog Daniela Bolog 18 martie 2013 Comisia Europeana invita la depunerea de candidaturi pentru transa finala de burse Marie Curie alocate in cadrul celui de-al saptelea ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)