avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... examen definitivat
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

examen definitivat

Buna ziua. A dat cineva de curand examen de definitivat c.j la CCJ Prahova?in ce a constat?Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Chiar nimeni nu stie?macar in anii precedenti sau in alte judete.
va rog mult.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Alina_2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina_2010 , utilizator 11:12, 26 Mai 2010
Alina, normal ar fi dupa 2 ani sa te inscrie in tabloul cj definitivi din oficiu, dar poti sa mergi sa intrebi e posibil sa dai un examen de definitivat, nu este in toata tara la fel doar traim in romania.Nu este asa de greu, Bafta!
Multumesc frumos pentru raspuns.nu ar fi problema, am intrebat numai ca sa imi fac o idee.inca oscilez intre a ma inscrie si a nu ma inscrie in CCJ.sunt indecisa pentru ca vad ca parerile sunt impartite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Calitatea de membru in colegiul consilierilor juridici gina.rece gina.rece In octombrie 2009 m-am inscris in CCJ(scuzati-ma ca nu scriu orasul),am platit taxele aferente,respectiv inscrierea,cotizatia ,legitimatia si insigna,Inca nu ... (vezi toată discuția)