Am fost anuntat de contabil ca pentru depunerea bilantului trebuie sa merg direct si personal la Camera de comert.#-o Acolo dupa ce am fost trimis acasa pe motiv ca-mi lipseste nu's ce hirtie mi s-a adus la cunostinta ca de fapt SRL-ul meu infiintat in1993 a "expirat" ??? si ca reinoirea acestuia ma costa 700lei.
Expresia folosita de functionar a fost ceva de genul , perioada determinata ???, reinoirea perioadei de functionare .
Eu credeam ca ma pot folosi de aceasta forma de societate pe perioada nedeterminata !:(( !!!
M-am conformat de cite ori a fost cazul ,( en preschimbari de certificate , bilant depus la timp, etc) dar acum mi se pare absurd sa dau 700lei cind un SRL nou costa in jur de 1000lei.
Va intreb pe dv. este adevarata problema asta cu prelungirea perioadei de functionare sau aici la noi astea profita de naivitatea mea ?
Nuuu ! In '93 cind am infiintat eu societate , regulile erau generale . M-am gindit ca poate in decursul vremii , o data cu preschimbarea de "en" ori a certificatelor de inmatriculare , vre-un functionar obosit si stresat o fi gresit ceva !?! Pentru ca mi sa intimplat sa mi se treaca , de exemplu , ca activitate principala un domeniu fara relevanta pt. ce fac eu . Am facut modificarea de rigoare binenteles cu alte costuri.
Citesc cu foarte mare atentie toata documentatia , statut , hotarire judecatoreasca , etc si nicaieri nu scrie ca as avea drept de functionare pe o perioada limitata . Poate s-a modificat ceva si eu nu stiu ?
Nu va suparati dar in aceasta institutie , Camera de Comert si Industrie Bz , toata lumea este extrem de nervoasa . Nu are nimenitimp sa-ti explice ce si cum .:(
Pai depunerea bilantului contabil m-a costat numai 14,00lei . Eu sunt nelamurit de faptul ca am fost avertizat ca trebuie sa prelungesc existenta srl-ului iar aceasta operatiune costa 700lei .Nu inteleg ! s-o fi modificat legislatia ??#-o
Am gasit doua documente :statut si cererea de inmatriculare , in care este specificat clar " durata societatii nelimitata " .=D>. Deci ma tem ca iar am dreptate cind spun ca-s tare neatenti oamenii din aceasta institutie!
Abea astept sa merg luni sa-mi clarific situatia ! Sper sa se poata . Daca nu reusesc pe cale amiabila si se dovedeste ca este greseala lor , ce ma sfatuiti sa fac ?:sorry: Va rooog !
Expirare termen srl-d
kult21
In situatia in care un SRL-D a implinit termenul de 3 ani vechime si nu si-a schimbat calitatea in termenul de 45 de zile ce se intampla cu aceasta firma? ... (vezi toată discuția)