Sunt profesoara de 10 ani, absolventa de drept, Universitatea din Bucuresti. Am predat drept si legislatie la liceu si cultura civica. Din cauza ca in judetul meu nu au fost scoase posturi la titularizare, am dat 4 concursuri de titularizare, pentru suplinire, la care am obtinut notele 9.20 (anul 2003), 9.65 (anul 2005), 8.15 (anul 2006), 10 (anul 2008). De 3 ori am ocupat primul loc. Sunt inscrisa la gradul didactic1, la Universitatea Bucuresti, pe care trebuie sa-l sustin anul viitor.. Am rezultat la olimpiada faza pe tara(drept). Am un cv in domeniul educatiei foarte bun.Problema e ca in Metodologia de incadrare a personalului didactic, pentru anul scolar 2010-2011 li se permite invatatorilor si educatorilor care au terminat facultate, eventual la ff sa se pretransfere, detaseze, pe locurile ocupate prin concurs de suplinitori ca mine. Ei vin si ocupa aceste locuri pe baza unui dosar, care poate fi foarte usor aranjat, eventual sprijiniti de diverse persoane din inspectorat.. Cum sa procedez? Anul acesta ma confrunt cu o asemenea situatie. Multumesc.
Daca considerati ca dosarele celorlalti contracandidati sunt mai slabe decat al dvs si dvs nu veti ocupa acel post aveti posibilitate de a sesiza Ministerul Educatiei - Directia de Control si Juridic sau instantei de judecata.