avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repartitie suplinitor - invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repartitie suplinitor - invatamant

Buna ziua,
Am participat la concursul de suplinire in BUCURESTI si am luat media 5,pe 22 am repartitia dar eu fiind din GALATI si fiind examenul scris cu subiecte nationale pot candida la repartitie in alt judet,GALATI,mai aproape de casa cu media obtinuta la BUCURESTI?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:20, 12 August 2011
Va trebuii sa intrebati la ISJ. Din cate stiu veti fi repartizata in judetul unde ati sustinut examenul.
voi intreba si la isj,dar fiind examen national,avand aceleasi subiecte in toata tara....de ce nu pot sa ocup locul liber din orasul meu ce a ramas dupa suplinire?
examenul pentru suplinire nu este national, prin urmare, niciun ISJ nu poate repartiza pe teritoriul altuia
sa dat lucrare scrisa ,aceleasi subiecte,totul la nivel national ,cum se poate numi?
Faptul ca subiectele au fost elaborate de minister, nu are relevanta.
Caracterul national este dat de modul in care se gestioneaza rezultatele si de repartizare. Concursul de titularizare a fost national, gestiunea apartinand MECTS, pe cand cel de suplinire, cu exceptia elaborarii subiectelor, a fost organizat de ISJ-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 253 din metodologia pentru titularizare in invatamant sorella sorella Am dat examen de titularizare in invatamant 3 ani la rand: in 2014 am obtinut media 7,64, in 2015 am obtinut media 8,40, in 2016 am obtinut 7,46. In anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, metodologia de titularizare 2021, art.89 lit.2 nelamurire intrebare18 intrebare18 Buna ziua, Un parere avizata cu privire o chichita la Metodologia titularizare 2021. Art. 89 (1) Candidații care au susținut proba scrisă în cadrul ... (vezi toată discuția)
Posturi dosite la isj galati date in septembrie dupa repartizarea celor cu note mari marianmarian01 marianmarian01 Am dat examen de titularizare in Galati pe Alimentatie publica. Am obtinut nota 7,1. Am fost repartizata pe invatamant special norma de teorie. La scoala ... (vezi toată discuția)