avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o procura pt un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o procura pt un copil

buna seara!
am si eu o problema in legatura cu un copil! sotul meu este plecat in germania si vreau sa plec si eu dupa el impreuna cu copliul nostru in varsta de 1 an!
stiu ca imi trebui procura dar ceea ce vreau sa aflu e daca sotu poate sa-mi trimita procura prin fax?! si daca da ce trebuie sa mai fac? va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 04:08, 9 Mai 2010
Nu prin fax.
Aveti nevoie de original. Sa vi-l trimita prin posta/curier/DHL etc.
am sunat la controlul de frontiera si mi-au zis ca poa so trimita dar nunmai din consulatul romaniei in berlin da sar putea ca numai la aeroportul de pe care se pleaca. ceparer aveti?
Daca va accepta asa e o.k. In fond ei hotarasc.:D
copilul are pasaport, sau il aveti dvs pe pasaport trecut?
in caz contrar, va trebuie procura si pt acest lucru.
in legatura cu trimiterea prin fax la aeroport, nu m-as lasa in baza lor. daca o trimite inainte, poate se pierde, daca o trimite in ziua plecarii poate nu le merge faxul.
Si eu as avea o teama sa procedez asa. Daca v-ati hotarat totusi, notati numele persoanei care v-a indrumat de la politia de frontiera. Macar veti avea pe cine sa recomandati cand vi se va respinge iesirea din tara.

Dar prin DHL va vine procura foarte repede, in cateva zile ( 2-3).

Alte discuții în legătură

Procura calatorie facuta in italia mariana2011 mariana2011 am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)