am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian am apostilat procurile acolo,am ajuns in romania am depus actele pentru noul pasaport al copilului(astazi l_am ridicat)intrebarea mea este in procura pentru calatorie copilul este identificat cu certificatul de nastere(serie,numar) oare nu vor fi probleme la vama?deja am cumparat biletele pentru data de 1 septembrie sau unde ma pot duce cu ea sa o verifice daca este bune?nu vreau sa am probleme la vama.va multumesc si va doresc o zii buna.
Cand ati venit din italia copilul nu era trecut pe pasaportul Dvs. ? Daca da si la iesire procedati la fel. Daca nu este trecut pe pasaport, tinand cont de faptul ca data de eliberare a pasaportului copilului este ulterioara datei de autentificare a declaratiei și procurii date de sotul Dvs. nu cred ca este nicio problema atata timp cat aveti actul de nastere al copilului cu Dvs.
nu ,cand am venit din italia copilul avea pasaport individual care ii expira la data de 1 august 2011(noi am venit in romania pe 1 iulie 2011)pe 29 iulie am depus actele pentru cel nou si azi l-am ridicat si da actul de nastere il am la mine in original,doar ca in acea procura nu este scrisa seria pasaportului nou voi avea probleme?
nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns clar,nu a trecut nimeni prin situatia mea?poate este cineva care a facut o procura in strainatate sa imi poata spuna si mie cu era continutul in mare sau daca au fost probleme ,va multumesc anticipat
Divort
pricopimaya
ce drepturi am in caz de divort in 2007 am plecat cu actualul sot in italia pe atunci nu eram casatoriti,fiecare salar il trimiteam acasa sa renovam casa unde ... (vezi toată discuția)