am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian am apostilat procurile acolo,am ajuns in romania am depus actele pentru noul pasaport al copilului(astazi l_am ridicat)intrebarea mea este in procura pentru calatorie copilul este identificat cu certificatul de nastere(serie,numar) oare nu vor fi probleme la vama?deja am cumparat biletele pentru data de 1 septembrie sau unde ma pot duce cu ea sa o verifice daca este bune?nu vreau sa am probleme la vama.va multumesc si va doresc o zii buna.
Nu cred ca veti intampina probleme, dar puteti contacta Inspectoratul Judetean al Politei de Frontiera Constanta
Constanta, Aleea Zmeurei nr. 3,
cod 900433
Telefon: 0241/641.188,
Fax: 0241/698.668,
Telefon de urgenta: 0241/959,
e-mail: contact@ijpfconstanta.ro
am sunat la ei si surpriza nici domnul de la telefon nu stia sigur mi sa spus sa revin cu un telefon dupa amiaza,asta este revin si dupa amiaza sa vad ce vor zice,multumesc frumos si mai astept pareri.
Divort
pricopimaya
ce drepturi am in caz de divort in 2007 am plecat cu actualul sot in italia pe atunci nu eram casatoriti,fiecare salar il trimiteam acasa sa renovam casa unde ... (vezi toată discuția)