avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... concurs agent procedural - procuratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

concurs agent procedural - procuratura

ªtie cineva în ce consta concursul pentru ocuparea unui post de agent procedural la procuratură?Până acum am înţeles că se dădea probă scrisă (am găsit bibliografia),dar acum se susţine o probă practică ,probabil cu modul de completare a procesului verbal întocmit la înmânarea citaţiei . Dacă aveţi habar poate mă lamuriţi şi pe mine.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:57, 9 Mai 2010
Pentru postul de agent procedural, proba practică eliminatorie constă în realizarea unei lucrări specifice postului de agent procedural, din tematica stabilită pentru concurs, precum şi verificarea cunoştinţelor de operare pe calculator. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs grefier violetuta violetuta As vrea sa stiu in ce consta proba eliminatorie de verificare a cunostintelor pe calculator pentru a participa la un concurs de grefier la parchet si in ce ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)