avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces

Sunt intrun proces penal, acuzat de omor din culpa, as dori sa intreb daca se poate suna pe procuror sami zica cine imi este avocat din oficiu. Se poate? Intrun proces adresa de mes poate fi proba daca ia salvata pe discheta cu mult timp inainte. Eu cred ca nu daca nu se mai potea afla ip.
Cel mai recent răspuns: Sandel32 , utilizator 23:28, 9 Mai 2010
Veti afla la termen de aparatorul dispus
Nu poate opera pretentia dvs daca se poate suna pe procuror
Sincer, nu-mi este clara intrebarea dvs., respectiv in ce faza procesuala sunteti , in faza de cercetare penala sau in faza de judecata, dar oricum daca discutam de faza cercetarii penale, procurorul nu va va informa cu privire la numele avocatului numit din oficiu pentru ca acesta din urma se va prezenta la data fixata audierii dvs., Baroul fiind cel care va emite delegatia avocatiala in urma adresei primite de la Parchet, adresa care se primeste cu cateva zile inainte, uneori chiar in ziua audierii.
Cu privire la cea de-a doua intrebare, raspunsul este nu.
Probabil ca inainte de inceperea procesului se va prezenta la dvs si avocatul desemnat din oficiu,cu care veti stabili apoi strategia de aparare.
Dvs.nu puteti s sa luati legatura cu procurorul de sedinta,care nu va poate ajuta in sensul dorit de dvs..
In rest nu am inteles intrebarea si cred ca ar fi bine sa reluati relatarea intr-o limba romana mai inteligibila.
In faza de judecata, prima zi. Doresc sa stiu ce inseamna Citatia asta mia venita asa nerecomandata. Numele meu strada este chemat in aceasta instanta camera 2 ziua maine in calitate de inculpat in proces cu numele socrului care ia murit baiatul in masina mea in calitate de parte civila pentru FOND-ucidere din culpa. Ce vre sa insemne mai precis.?
Inseamna ca trebuie sa va prezentati! Vedeti ca mai era un topic pe tema avocatului din oficiu, aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Luati legatura de dimineata cu avocatul ca sa va puneti la punct apararea!

Av. Claudiu Sorin Feteanu

Alte discuții în legătură

Proces penal Danut81 Danut81 In proces penal eu find inculpatu (acuzat pentru omor din culpa) pot sa imputernicesc pe sotia sa merga in locul meu daca eu nu pot? Sau poate sa ma apere ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie DamianDiana DamianDiana Buna seara..In cazul in care am primit citatia de a ma prezenta la Parchet in calitate de invinuit si nu ma pot prezenta,o poate face avocatul meu in prima ... (vezi toată discuția)
Cum aflu care este avocatul din oficiu care reprezinta? Bianca 20 Bianca 20 Intrun proces penal mi sa zis ca imi ofera avocat din oficiu si peste 3 zile incepe procesu cum aflu care imi este avocatu din oficiu? Si cum procedez cand ... (vezi toată discuția)