Buna ziua ,
Acum cateva zile am primit o somatie de la [CESIONAR] (am avut un credit la [BANCA] si am ramas restant iar cei de la [BANCA] au declarat creditul restant ) . am fost contactat tel de catre un domn care ma luat ca pe un neica nimeni ca hodoronc tronc trebuie sa le platesc in termen de 5 zile lucratoare suma de 12500 lei .
Raspunsul meu a fost ca nu am de unde sa le dau aceasta suma toata odata si ca trebuie sa cadem la un acord ca sa pot restitui suma in rate in cele din urma sa ajuns la un consens verbal
Intrebarea este daca trebuie sa inchei un contract cu ei sau sa ma bazez doar de ce mia spus acel domn la tel ?
Ma gandesc ca dupa ce platesc 6 lun sa zicem sa nu zica ca ei au cerut toti bani odata si nu in rate
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS PT CA VREAU SA PLATESC ACET CREDIT SA SCAP DE EL ODATA
VA MULTUMESC
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaj cu majuscule si denumiri operatori
2-Daca ati primit somatie,se impune sa contactati de urgenta creditorul pentru a achita integral restanta
In caz contrar ,riscati cesionarea creditului catre recuperator,care poate dispune executarea dvs silita pana la poprire asupra drepturi salariale pana la concurenta debitului restant
daca stiti ca aveti bunuri care pot fi executate, ar fi bine ca aceasta intelegere verbala sa se transforme in una scrisa. intrucat firma de recuperare nu are obligatie contractuala fata de dvs pt plata in rate, nu cred ca o sa obtineti ceva in scris.
platind totusi ceva timp in rate, suma de executat va fi mai mica.
daca firma de recuperare stie ca nu are ce executa, va fi nevoita sa accepte plata in rate pana la recuperarea ei