avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie de plata

Buna ziua ,
Acum cateva zile am primit o somatie de la [CESIONAR] (am avut un credit la [BANCA] si am ramas restant iar cei de la [BANCA] au declarat creditul restant ) . am fost contactat tel de catre un domn care ma luat ca pe un neica nimeni ca hodoronc tronc trebuie sa le platesc in termen de 5 zile lucratoare suma de 12500 lei .
Raspunsul meu a fost ca nu am de unde sa le dau aceasta suma toata odata si ca trebuie sa cadem la un acord ca sa pot restitui suma in rate in cele din urma sa ajuns la un consens verbal
Intrebarea este daca trebuie sa inchei un contract cu ei sau sa ma bazez doar de ce mia spus acel domn la tel ?
Ma gandesc ca dupa ce platesc 6 lun sa zicem sa nu zica ca ei au cerut toti bani odata si nu in rate
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS PT CA VREAU SA PLATESC ACET CREDIT SA SCAP DE EL ODATA
VA MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 12:48, 10 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaj cu majuscule si denumiri operatori
2-Daca ati primit somatie,se impune sa contactati de urgenta creditorul pentru a achita integral restanta
In caz contrar ,riscati cesionarea creditului catre recuperator,care poate dispune executarea dvs silita pana la poprire asupra drepturi salariale pana la concurenta debitului restant
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
ynocentta, utilizator
daca stiti ca aveti bunuri care pot fi executate, ar fi bine ca aceasta intelegere verbala sa se transforme in una scrisa. intrucat firma de recuperare nu are obligatie contractuala fata de dvs pt plata in rate, nu cred ca o sa obtineti ceva in scris.
platind totusi ceva timp in rate, suma de executat va fi mai mica.
daca firma de recuperare stie ca nu are ce executa, va fi nevoita sa accepte plata in rate pana la recuperarea ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca Nadia88 Nadia88 Buna Ziua Am o intrebare in legatura cu un credit pe care l-am facut in 2006. Este un credit in valoare de 5000euro si nu am platit nici o rata.Valoarea lui ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar carmen_t76 carmen_t76 Buna seara. Am luat un credit bancar in anul 2006, am platit o perioada apoi nu am mai putut plati. Din anul 2009 si pana in anul 2010 mi s-au retinut din ... (vezi toată discuția)