avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CERTIFICAT GARANTIE AMENAJARI INTERIOARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CERTIFICAT GARANTIE AMENAJARI INTERIOARE

BUNA ZIUA,AS DORI,DACA POATE CINEVA,SA-MI DEA SI MIE UN FORMULAR DE CERTIFICAT DE GARANTIE PENTRU DOMENIUL CONSTRUCTII-AMENAJARI INTERIOARE.

GOOD DAY ALL

Alte discuții în legătură

Atestare profesionala dalexro67 dalexro67 Buna seara! Vreau sa infiintez o inteprindere individuala si am inteles ca trebuie sa fac dovada pregatirii/experientei profesionale.Problema e ca singurul ... (vezi toată discuția)
Certificat of good standing lucutel lucutel buna ziua! am si eu o mica problema. am de tradus acest termen...certificat of Good Standing...un document emis de registrul comertului din insulele Cayman ... (vezi toată discuția)
Refuzarea acordarii garantiei in urma pierderii bonului fiscal leonardlal leonardlal Buna ziua, Am achizitionat in produs din piele din mall(mai exact o geanta pentru domnisoara). A fost achizitionata in Decembrie.2016, all good, aruncat ... (vezi toată discuția)