avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O.G. 27/2002 privind dreptul de petitionare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O.G. 27/2002 privind dreptul de petitionare

Am si eu o intrebare.Stie cineva daca OG 27/2002 privind dreptul de petitionare mai este in vigoare? multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 20:47, 11 Iunie 2010
Aceasta ordonanta este abrogata.
Ce vorbiti, domnule avocat? O.G. nr. 27/2002 este in vigoare. Atentie!!!
OG nr 27/2002 este in vigoare
av.simbotin a scris:

Aceasta ordonanta este abrogata.

Care este actul normativ care o abroga? .. De pe site-ul Camerei Deputatilor nu reiese ca acest act normativ ar fi fost abrogat :)
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu este abrogată...Faptul ca nu prea se aplica este complet altceva...

Alte discuții în legătură

Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Legea petitiilor este valabila si in cazul bor? neagu laura neagu laura legea 233/2002-legea petitiilor este valabila si in cadrul BOR (vezi toată discuția)
Legea conformitãþii produselor abrogata, dar hg cu temei legal in ea nu?! AG AG m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica: HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001 L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)