avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului

Buna ziua.
Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o cerere prin care le-am cerut sa ne comunice daca avem sau nu avem dreptul la un spor de 15% din salariul de baza pentru conditii periculoase.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
szityi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 22 Iunie 2015
Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
Puteti sa-mi spuneti nr. legii?
OG nr.27/2002 aprobata prin Legea nr. 233 din 2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e termenul legal de Înregistrare a unei petiții trimise ... momitza momitza Care e termenul legal de ÎNREGISTRARE A unei petiții trimise pe e mail! Og 27/2002 R prevede : Articolul 8 (1) Autoritățile și instituțiile publice ... (vezi toată discuția)
Intrebare marsoi_25 marsoi_25 daca am facut o sesizare la ITM ar trebui sa primesc raspuns ? daca da cam ce perioada ? (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)