avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... S-au comportat ca niste bestii. Am fost batuti de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

S-au comportat ca niste bestii. Am fost batuti de 6 drebedei!

Intr-o seara ,fratele meu se intorce spre casa cu bicicleta de la un prieten , pe drum se intalneste cu o gasca de 4 baieti, trecand pe langa acestia il opresc din mers , prinzandul de partea din spate a bicicletei,trantind-ul la pamant ,si luand-ul la pumni si picioare, scapand cu chiu si vai de cei 4 fugind spre casa, fara bicicleta, agresori dupa el ,il prinde din nou lovindul cu putere , reusind sa scape si de data asta ajunge acasa plin de sange si cu nasul rupt. Alarmati de cele intamplate ,noi eu si fratele nostru mai mare , toti 3 am plecat sa vedem ce sa intamplat ,si sa recuperam bicicleta! Ajunsi la locul faptei , coborand din masina , intreband-ui ce sa intamplat si unde este bicicleta , drept raspuns am fost lua-ti si noi la bataie ! La mine au sarit trei baieti , lovindu-ma din spate m-au trantit jos ,lovindu-ma fara pic de mila cu pumni si picioarele in cap ,fata ,coaste si in spate,pret de cateva minute bune acceste besti nu ,au ezitat o clipa sa se opreasaca , desi ere-am plini de sange si fara nici o putere de-a a putea riposta , ,ere-au in permanenta 3 ,4 insi care ne loveau fara incetare ,pe fiecare! Cu dureri groaznice ,plini de sange cu lejiuni multiple, am ajuns la urgenta , am primit ingrijiri medicale, zile pline de suferinta si dureri groaznice:(((Am fost la Medicul legist si ne-a dat intr-e 12 si 14 zile de ingrijire medicala p-tru fiecare ,dupa 4 zile de spitalizare! Ce sa facem cu acesti delicventi (animale) oameni nu-i pot numi ,pusi mereu pe ceara, si bataie, certati cu legea ,si cu scoala!:(
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:20, 10 Mai 2010
Formulati, la Sectia de Politie din zona unde s-a intamplat incidentul, o plangere penala impotriva "faptuitorilor" in termen de 60 de zile de la data savarsirii faptei, pentru infractiunea de lovire si vatamare corporala, putand solicita si despagubiri-pe latura civila, dupa caz -materiale, morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal minor pentru vatamare corporala ion74 ion74 Buna ziua Sper să mă ajutați în cunoașterea și rezolvarea unei probleme. Este vorba despre un minor care fără intenție când se plimba cu bicicleta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, procedura politie, daune? p_pici p_pici Ma numesc V. si saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident rutier. In timp ce ma deplasam pe Blvd-ul Timisoara inspre Cotroceni cu Bicicleta am ... (vezi toată discuția)
Lovire, agresare fizica alex14 alex14 Buna ziua; imi cer scuze daca cazul meu este similar cu unul asupra caruia s-a mai discutat. Intai am sa relatez faptele intamplate. Sambata spre duminica ... (vezi toată discuția)