avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transfer sold 121
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transfer sold 121

cum transfer soldul lui 121 (pierdere) la 1171?
acum la aprilie, e tarziu sa fac 117 = 121 ?

mai necesita si o alta inregistrare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 10:33, 14 Mai 2010
:hm: Oare cum ati inchis trimestrul I 2010?
Ati stiut corect suma din ct.121?
ce ati platit la trim.I -Forfetar sau impoz. pe profit?Aceasta inregistrare a trebuit sa o faceti la luna Ianuarie sa stiti corect cum a-ti inchis 121..Profit sau pierdere.
refaceti contabilitatea cu inregistrarile aferente in ianuarie si inchideti trim. I sa vedeti care e soldul ct.121..:D
Am soldul corect la ianuarie fiindca am analitic la 121 al anului anterior. Acest sold trebuie sa-l inchid cu 117.
Am platit forfetar la trim I.
Ma ajutati?
Corect
Il inchideti cu ct.1171-Rezult. reportat reprezentind profitul nerepartizat sau pierderea neacoperita..
Succes,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende claudiaP claudiaP Buna ziua, Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL? Soldul contului 121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)
Monografie profit Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti daca am obtinut profit in anul curent i( Sold C ct. 121 ) ce inregistrari contabile se fac la sf anului in care am obtinut profit si ce ... (vezi toată discuția)
Inchidere 2014 cu pierdere simomagda simomagda buna ziua, urmatoarea speta: o microintreprindere obtne profit brut in 2014 - 1780 impozit venit 5680 ... (vezi toată discuția)